IMS TECHNOLOGIES

Wie?

Laem IMS maakt deel uit van de IMS TECHNOLOGIES-groep, waartoe ook Goebel-IMS behoort.

Laem IMS
is gespecialiseerd in de productie van rollensnij- en wikkelmachines, en wordt beschouwd als maatstaf voor convertingmachines, dankzij zijn vooruitstrevende en voordelige oplossingen voor flexibele verpakkingen. De rollensnij- en wikkelmachines en speciaalmachines van Laem IMS beantwoorden uitermate goed aan de hoogste kwaliteitsstandaard en aan de strengste eisen voor functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit resulteert in kwalitatief hoogstaande wikkelkwaliteit.

Het gamma van Laem IMS wordt vervolledigd met inspectiemachines en kokersnijmachines.

Goebel-IMS bestaat reeds meer dan 160 jaar en heeft niet alleen kleinere converting machines maar ook grote primaire snijmachines in zijn productportfolio. Dankzij dit ruime en kwalitatief hoogstaande aanbod kan de volledige IMS-groep zo de complete industrie bedienen.

Wat?

Primaire snijmachines

Voor het versnijden naar smallere breedtes van rollen papier, aluminiumfolie en geëxtrudeerde verpakkingsmaterialen tot 7 meter breed en met een maximaal rolgewicht van 5000 kg, tegen snelheden tot 1200 meter/minuut.

Meer informatie

Snijmachines voor flexibele verpakking

Voor het versnijden tot afgewerkte rollen van moederrollen verpakkingsmateriaal in papier en al dan niet gemetaliseerde verpakkingsfolies. Het gamma gaat van compacte monoblokmachines met 2 opwikkelassen tot machines met 4 opwikkelassen, robotsystemen en automatische palletisering.

Meer informatie

Inspectiemachines

Voor het herwikkelen en inspecteren van rollen bedrukt en onbedrukt verpakkingsmateriaal.

Meer informatie

Kokersnijders

Semi-automatische en volledig automatische kokersnijders voor het op maat snijden van 3″ of 6″ kokers.

Meer informatie